T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ŞANLIURFA / HARRAN - Küplüce Ortaokulu

okulumuz hakkında

Okulumuz 1983 yılında bir derslik, bir müdür odası ve bir lojmanı kapsayan tek bir bina olarak inşa edilmiştir. Okulumuz Binası 2007 yılında yapılmış, ilköğretim olarak hizmet vermiştir. Daha sonra bakanlığın 4+4+4 sistemine geçmesinden dolayı ilk ve ortaokul olarak eğitim hayatına başlamıştır. Okulumuz 5000 metrekare alana, ilkokul olarak yapılmıştır. Normal eğitim yapılmaktadır. Derslik başına ortalama 34 öğrenci bulunmaktadır.

Okulumuz çevre ile iyi ilişkiler içerisinde olup okul-veli-öğrencilerle birlikte başarının arttırılması için iş birliği yapılmaktadır. Okulumuzun tüm öğretmenleri, olarak öğrencilerimizin iyi bir geleceğe sahip olması için çözümün eğitim olmasına inanıyoruz ve bu yönde gayret gösteriyoruz. 2022-2023 öğretim yılı 1. Dönem itibariyle ana sınıfı dahil öğrenci sayımız 487’dir.

       Okulumuzun bina durumu ve özellikleri bakımından okul binası betonarme şeklinde yapılmış olup iki katlıdır. İlk katta 4 sınıf ve tuvaletler bulunmaktadır. 2.katta ise 4 sınıf, Müdür ve Müdür Yardımcıları odası, Öğretmenler odası, tuvaletler, bulunmaktadır. Okul sobalı olarak faaliyete geçmiştir ve halen devam etmektedir.

Bahçemizin durumu ise okul bahçesi geniş olur spor sahasına yer verirmiştir. Bahçe ihata duvarı yapılmış olup zaman zaman da onarılarak bahçenin bakımı ve güvenliği sağlanmaktadır.

Harran ilçesine 7km Şanlıurfa il merkezine 55km uzaklıktadır.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 06.04.2024 - Güncelleme: 06.04.2024 01:04 - Görüntülenme: 11
  Beğen | 0  kişi beğendi