ŞANLIURFA / HARRAN - Küplüce Ortaokulu

Küplüce Ortaokulu

Küplüce Mahallesi ŞANLIURFA/HARRAN
Vizyon
İstiyoruz ki! •Okulumuzda eğitim temel ihtiyaç kabul edilsin. •Her veli, okulumuzda öğrencisine her fırsatın verildiğini bilsin. •Okulumuzda öğretenler ve öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine yardımcı olmanın önemine inansın. •Okulumuzda çalışanlar,gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsunlar.Doğruları yaptıklarında korkmasınlar. •Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Misyon
Bizler; •Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, •Öğrencilerimizin bilgili,becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, • Vatanına ve Milletine vefalı bireyler yetiştirmek ve ülkesinin dünya da yeniden söz sahibi olması adına çalışma bilinci oluşturmak •Öğrencilerimize 21.yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verecek beceriler kazandırmak için varız.
Öğretim Şekli :Tam gün eğitim verilmektedir.
SOBA
Ulaşım
Yol asfalt olup ulaşım konusunda sıkıntı bulunmamaktadır. Ulaşım özel araçlarla sağlandığı gibi taksiler de çalışmaktadır
Yerleşim Yeri köy olup ortalama 300 hane ve 2000 kişilik bir nüfusa sahiptir.
İl merkezine : 55 Km İlçe merkezine: 7 Km